HTML

Dühöngő úr

Aki hülye, attól vegyék el az internetet, vagy olvassa a Dühöngő urat.

A dühöngő úr facebookja

Friss topikok

Fazonigazítás

2013.11.16. 17:43 Dühöngő úr

Kövér László annak idején azért vágatta le a loboncát, hogy Elvis Presley parókában tiporjon szíveket.


A házelnök szeretné, ha az ellenzék befogná a pofáját. Vagy legalábbis, ha bármit is pofázik vagy pofázna, arról ne tudjanak a választópolgárok. Egy újabb lépéssel közeledünk a nyílt diktatúrához. Egyrészt rendeleti kormányzást akarnak bevezetni, másrészt pedig, hogy a módosításokat nem a parlamenti viták keretein belül, hanem bizottságokban tárgyalnák meg.

Persze teljesen ésszerű, hogy a 2/3-os királyi gárda akaratával képtelenség eredményesen ellenkezni, de így a nem kormánypárti szavazók képviselete már formálisan sem lesz jelen. A Parlamentre fel lehet festeni a Fidesz logót, a mezei ablaküveget pedig cserélhetik ólomüvegre, melyek a kormánypárti képviselőket ábrázolják. Egy mindenkiért, mindenki egyért. Csak ebben a formulában a mindenki=Fidesz, a második tagmondatban pedig egyért=Viktorért.

Aki úgy gondolja, hogy tényleg Kövér találta ki ezt, az teljesen hülye. Kövér nem finomkodna, hanem kapásból felfüggesztené a Parlament működését. Hiszen annak is mi értelme van? Mi értelme van az ellenzéki felszólásnak? Hiszen az igazi felszólalás az, mikor alákérdez az egyik képviselő a másiknak. A Parlament Obersovszky Petyákból fog állni és az egész egy fantasztikus államfői interjúra hajaz majd 2012. tavaszáról.

És azt se higgye senki, hogy a Fideszben bárkit is érdekel, hogy milyen minőségű a Parlament. Akkor a nőverő szarházikat és az alkoholistákat már rég kibaszták volna.

Tehát itt mindennek Orbán az alfája és az omegája. Ami neki nem tetszik azt meg kell semmisíteni minden áron, ami neki tetszik azt pedig a következő tákolmánymódosításig, stbmódosításig bólogatni kell. Ha ő stadiont akar építeni, akkor válság közben, a munkanélküliség csúcsán, az egészségügy vesszőfutásakor is előrántják hozzá a dellát. Ha a komcsi LMP közszemlére akarja tárni az ügynökaktákat, akkor azt nem szabad, mert büdöskomcsi unokája ne ugasson és ne akarjon itten ügynökaktákat mindenki számára elérhetővé tenni, mert kiderülne, hogy most is ugyanannyi spicli ül a T. Ház soraiban, mint az eemútnyócévbe.

Az ellenzéknek ezekbe eddig se volt beleszólási joga, vagy ha igen, annyit ért, mint erdőtűzben a mókuspisi, de most már tulajdonképpen csak abban lesz, hogy a parlamenti büfében sonkás vagy szalámis szenyát kérnek. Bár ez sem hiszem, hogy sokáig tartana, mert egyre közelebb állunk a politikai szegregációhoz is és marad nekik a román szendó két kenyérrel, közte egy harmadik szelet kenyérrel.

Orbán Viktor csak az erőből ért. Kétféleképpen lehet elhallgattatni az ellenzéket: a mikrofonok áramtalanításával és a valódi teljesítménnyel. A valódi teljesítményhez kéne egy kis agyalás is, de az intelligencia a gyengeség szinonimájává degradálódott. Így egy kis teljesítményspórolásra kényszerül a Parlament, mely a már 20%-kal kevesebb villanyszámlán fog meglátszódni. Meg a középületek falaira akasztott arcképekről. Csak arra figyeljen az a már se nem fiatal, se nem demokrata szociopata, hogy a frizurája rendben legyen.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: orbán fidesz elvis presley orbán viktor kövér lászló álszentség

A bejegyzés trackback címe:

https://duhongour.blog.hu/api/trackback/id/tr625636860

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kövér: Jó a törvények minősége 2013.12.04. 21:39:03

Minőségi és mennyiségi szempontból is kiállja a próbát az elmúlt három és fél év törvényalkotása Kövér László szerint. A házelnök úgy látja, egy törvénnyel sem okoztak kárt, legfeljebb nem használtak annyit, mint szerettek volna.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása