HTML

Dühöngő úr

Aki hülye, attól vegyék el az internetet, vagy olvassa a Dühöngő urat.

A dühöngő úr facebookja

Friss topikok

Kortárs magyar filmművészet

2013.11.12. 21:21 Dühöngő úr

És akkor a DK össznépileg felvonul a legrosszabb idegen nyelvű filmért járó Arany Málna-díj átvételéért.

Senkiháziak kezében van a magyar filmszakma. Persze nem a hagyományos értelemben vett filmszakma, hanem a mozgóképpel operáló hatóságok.

A bajai videónak vannak pozitívumai és negatívumai egyaránt. Pozitívum, hogy tényleg úgy néz ki, hogy a baloldal teljesen tehetetlen és ismét a Fideszt fogják megválasztani. Azért hatalmas kár lenne, ha nem Orbán uralma alatt omlana össze a NER, és bármennyire áthatja a teljes magyar közéletet a dilettantizmus, az ellenzékből senki se érdemelné meg az egyelőre még csak roskadozó rendszer ingatagságának végkifejletét. Legfeljebb Gyurcsány, de nem is értem, hogy hogy a francba fordulhat elő, hogy ez a kretén még mindig a magyar politikai élvonalban tevékenykedik. Szintén pozitívum, hogy már kétségtelenné vált, hogy a DK úgy egyáltalán a magyar politika legalja, ha a KDNP-t és az összes többi szánalmas brigádot nem vesszük figyelembe. Mégis hogy állhat valaki úgy politikusnak, hogy nincs elég esze a csaláshoz? Hiszen ez a szakma tulajdonképpen napjainkban már erről szól. Megáll az ész, és még ők akarnak kormányt váltani, ők lobbiznak a szavazatainkért.

Negatívum, hogy úgy látszik, a Fidesz kikezdhetetlen. A demokrácia (mely illúziójáról és önéltető marketingjéről külön posztot lehetne írni) mélypontja, hogy egy bűnöző kormányt bűnöző ellenzék próbál meg eltávolítani. Ez már nem csak abból a szempontból jelenti a Fidesz leválthatatlanságát, hogy az ellenzékiek hatalomra kerülésük után ugyanúgy leszarnák az ígéreteiket és a nép igényét, hanem azt is, hogy most már véletlenül se mutogathatnak ujjal a kormányra, amikor az valami gyanúsat, vagy "antidemokratikusat" csinál, hiszen totális hitelvesztésről van szó.

A magyar filmszakma másik nagy bukása a szabolcsi 120 millás videókampány a Békés megyei rendőrségével együtt. Az egy dolog, hogy filmművészetileg annyira gagyi, hogy Vágási Feri hamarabb kap Emmyt, mint ez a hitványság az egy személyes köcsögnádasdi filmklub Arany Hányózacskó-vándordíját, illetve nem, nem egy dolog, mert ilyen förtelemmel csak még röhejesebbé tették az egész dolgot. Persze tök jó, hogy ilyen problémákra próbálják felhívni a figyelmet és a megelőzésre akarják serkenteni a népet, de nem hinném, hogy Heisenberg ezek miatt hagyna fel a kék cucc főzésével. Mr. White sírva röhögne magzatpózban.

Mégis hogy a viharba várja bárki is, hogy teli torokból, törvénytelenül röhögve végignéz valaki egy videót, majd amikor esetleg hasonló szituációba kerül rögtön az fog eszébe jutni és véresen komolyan fogja venni a mondanivalóját? Mondjuk nem mintha túl sok hasonló szituáció lenne. Gondolok itt az olyan tébolyító esetekre, mint amikor valaki beleszív egy cigibe, hányásig issza magát és mentőautó (!!!!!) viszi el, vagy egy szál kibebaszott törölközővel takarja le az értékeit. Ha az állítólagosan kompetens hatóságok nem tudnak életszerűen olyan helyzeteket kivitelezni, amikor valaki ténylegesen áldozattá válik, akkor erősen megkérdőjelezhető, hogy a rendőrség jelenléte mit javít az ilyen esetek kapcsán. Arról már nem is beszélve, hogy ezeken mi a franc került 120 millióba. Ugyanezt a pénzt fordíthatták volna például éhező gyerekek étkeztetésére, hajléktalanok támogatására vagy mondjuk rendőri agyműtétekre, hogy ilyenek ne fordulhassanak elő:

És akkor most én is felébredek a denveri reptéren.  A hatóságok legalább 10 évvel le vannak maradva. Aki annyira bebaszik, hogy összeokádja magát, annak nincs szüksége mentőre, csak másnap reggel egy jó adag gabonapehelyre hideg tejjel. Aki nem vigyáz az értékeire az nem áldozat, hanem kretén. Aki tüdőbetegséggel cigizik az is. Aki meg szimplán törvényt sért az nem áldozat, hanem bűnöző. A bűnmegelőzés se ártalmas feltétlenül, de egyfajta nívóval érdemes ez ügyben is eljárni.

Viszont ennyi erővel akár én is rendőr- vagy politikus sorba állhatnék, ha már jobban értek hozzá, de talán ők meg az én szófosásomba pofáznának bele. Hiába, ebben az országban senki se találja a helyét.

Szólj hozzá!

Címkék: film fidesz videó gyurcsány rendőrség rendőr idióta baloldal kretén dk demokratikus koalíció ne légy áldozat

A bejegyzés trackback címe:

https://duhongour.blog.hu/api/trackback/id/tr145621978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása